До організаторів і учасників медичної конференції «Вірити, бачити, працювати»

Від щирого серця вітаю всіх вас, учасників медичної конференції «Вірити, бачити, працювати», що проходить у рамках Всеукраїнського марафону «Незриме світло віри».  Зір – це великий дар Божий, адже завдяки очам і зору, більш ніж будь-якому іншому фізичному чуттю або частині тіла, ми можемо бути повноцінними людьми, можемо читати і писати, бачити близьких нам людей і споглядати створений Богом світ.

Те, що ви допомагаєте хворим на очі та сліпим людям побачити красу Божого світу – велика богоугодне діло.

Всі ми, в міру своїх можливостей, робимо одну спільну справу, але окремо хочу відзначити віддане служіння ентузіастів у регіонах, яким доводиться докладати титанічних зусиль та долати численні перешкоди у боротьбі з очними захворюваннями.

Наша Церква також намагається не стояти осторонь і, окрім молитовної допомоги, надає всім бажаючим безкоштовну медичну допомогу в офтальмологічних кабінетах, що облаштовуються при монастирях. Окрім того, видаються молитвослови та ікони, надруковані шрифтом Брайля, які разом із православними аудіокнигами передаються до спеціалізованих бібліотек, щоб допомогти сліпим побачити «Незриме світло віри».

Але найголовніше те, що ми зібралися саме в цьому святому місці, біля Зимненської чудотворної ікони Пресвятої Богородиці, відомої зціленнями від хвороб зору. Отож, закликаю вас у спільній молитві попросити у Всемилостивого Бога, Пресвятої Богородиці та святих угодників Божих благодатної допомоги у вашій нелегкій, але почесній справі.

Бажаю всім плідної співпраці під час конференції та допомоги Божої у вашому високому служінні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів