До Президента України з проханням надати дозвіл делегатам Української Православної Церкви на Помісний Собор РПЦ на чолі з Предстоятелем УПЦ звершити Божественну літургію у Кафедральному соборі Київських Митрополит

Вельмишановний Вікторе Андрійовичу!

Наближається дата проведення Помісного Собору Руської Православної Церкви, на якому 27-29 січня 2009 р. буде обрано її нового Предстоятеля Патріарха Московського і всієї Русі.

Делегатами на вищевказаному Соборі будуть і представники всіх єпархій Української Православної Церкви у кількості близько 200 делегатів. Згідно рішення Священного Синоду УПЦ 17 січня в Києві проходитиме зібрання делегатів від УПЦ. Головною складовою даного зібрання є єднання усіх біля єдиної Євхаристійної Чаші Христової. У Христа Життєдавця єдиними устами будемо просити, щоби Він влаштував все для блага всіх Своїм Всеблагим Промислом.

Просимо Вас, вельмишановний Пане Президенте, надати розпорядження відповідним структурам у отриманні Українською Православною Церквою можливості звершити в цей відповідальний час Божественну Літургію в Софіївському соборі м. Києва – серці Святої Київської Русі. Богослужіння 17 січня 2009 року очолить Предстоятель Української Православної Церкви у співслужінні Членів Священного Синоду УПЦ.

Користуючись нагодою ще раз вітаю Вас з Різдвом Христовим та Новим роком. Нехай милість Божа завжди буде з Вами та допомагає Вам у Ваших трудах!

З глибокою повагою,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів